Selecteer een pagina

Alhamdoelilah we hebben een plek voor gezinnen met kinderen met een beperking die kennis willen maken met onze pony’s.  De pony’s staan op een boerderij in Edam, ook zijn daar op de boerderij paarden en schapen. Dus een gezellige boel.

Natuurlijk zijn ook de boers en zussen van het gezin van harte welkom. En ook als je (zonder een beperking) gewoon graag een keer bij ons langs wil komen voor de pony’s ben je ook zeer welkom.

We hebben een jaar lang Storm en Vito opgevoed met erg veel liefde. Het resultaat is dat we twee super lieve knuffelgrage pony’s hebben die we nu ook in kunnen zetten voor de hulpverlening.

Wil je knuffelen, borstelen, wandelen, de pony’s vinden alles prima.

Dat dieren zeer bijzondere wezens zijn was je zelf waarschijnlijk ook wel achter.

  • Zo hadden we vaste dagen dat we met de pony’s gingen rennen. Toen we aankwamen na een operatie van Radja waarbij zij in de rolstoel zat paste de pony’s zich aan. Ze bleven rustig naast haar lopen en vergaten hun eigen plezier van het rennen. Ze bleven naar Radja kijken en haar steeds kusjes geven. Zo onwijs lief.
  • Toen Mardjana in de stal op de grond zakte door een veel te lage bloedsuikerspiegel waren de pony’s haar overeind aan het zetten en steunde haar zodat ze niet kon vallen. Vito bleef bij haar en Strom maakte harde geluiden waardoor je wist dat er iets aan de hand was.

Van het voorjaar houden we een open dag met meerderere verschillende dieren. Hoe en waar is nog niet bekend. Houd de website hiervoor in de gaten. En natuurlijk zal ik het ook vermelden in de nieuwsbrief.