Selecteer een pagina

Stilte…….rustgevend uitzicht…….de intense warmte van de zon…….bij het helder blauwe water…….

Was ik volledig afgeschermd van de wereld – en zo waren mijn gedachten zorgeloos en helder en mijn gevoelens vredig en vrolijk. Het is alweer een half jaar geleden en ik voel de zon nog op mijn gezicht.

Wanneer je je geest tot rust brengt open je de deur naar meer geborgenheid en tevredenheid. Zodat je leert je weg te vinden tussen alle obstakels door, de deur van geluk is de deur van het hart.

Het zat al jaren in mijn hoofd, en nu, ja…… ik ben begonnen. Na mijn studie en SKJ registratie is het echt zo ver.  Ik help mensen, gezinnen met een kind of kinderen met een beperking. Eigenlijk wil ik alle kinderen en alle ouders helpen het geluk weer terug te krijgen en de rust te vinden in het gezin in het huis, bij elkaar en individueel.

Mijn hart volgen…….

Alles wat we doen om ons innerlijk – onze stemmingen, ons gemoed en ons levensgevoel – harmonisch te veranderen heeft positieve gevolgen, zowel directe als indirecte. Wie tevreden en kalm is, voelt zich namelijk niet alleen zelf goed, het heeft ook een heilzame uitwerking op de omgeving en de mensen die je dagelijks ontmoet.

En dat is wat Rama wil bereiken bij alle gezinnen die het met de ziekte van hun kind zo enorm zwaar hebben.  Bij alle ouders en kinderen die om welke reden dan ook even niet door 1 deur kunnen.

Samen kunnen we het aan.

Je hoeft er niet alleen voor te staan.

Lieve groet,

Esther